Nieuws

Massage retreat in mei

 Masseren is aanraken, een krachtige manier om verbinding te maken. Met jezelf en de ander. Een weekend lang in de flow van massages, geven en ontvangen, gennieten on ontspannen, leren en oefenen. Samen met andere massageliefhebbers. Tijd voor jezelf en even los van alledag, een mini vakantie. Voor mannen en vrouwen, alleen of samen.

Massage is communicatie zonder woorden, contact te maken met jezelf èn de ander.

Weekend voor vrouwen

Samen met andere vrouwen zijn, delen wat je bezighoudt en groeien door te delen. Naast het genieten ook tijd voor onderzoek om nog meer in je eigen authentieke kracht te staan. Naast massage en lichaams werk ook creativiteit en innerlijk werk. Onderzoeken, ontdekken en met gevulde winkelmand weer naar huis.

Samen met andere vrouwen in je eigen authentieke kracht staan.

Voor in de zomer!

Zomer massage cursussen en workshops bij VakantieAnders.
Te ervaren wat massage met je doet, te ontdekken heo het is om een massage te geven. Je eigen lichaamssignalen (h)erkennen en vooral, veel plezier en ontspanning beleven in de massages.
Massage en vakantie, mooie combi toch?!

LomiLomi massage

Jaartraining

Wil je meer in contact zijn met je lichaam, je hoofd, hart en buik met elkaar verbinden en jezelf krachtiger en positiever voelen. En wil je leren masseren om goede massages op maat te kunnen geven aan anderen. Je leert beter masseren als je in contact bent met je eigen body. Dat is de basis van de Mazzaze jaar training.

MAZZAZE JAAR TRAINING: LEREN MASSEREN EN MEER IN VERBINDING MET JE EIGEN LICHAAM.

LomiLomi massage

Blog

Jezelf beter leren kennen door aanrakingen
Aanraken is iets wat we eigenlijk allemaal wel willen, maar wat niet iedereen aangaat. Om verschillende redenen. Om aan te raken of je te laten aanraken dien je een veilige omgeving te hebben. Een plek waar je erop kunt vertrouwen dat het goed gaat, dat er alleen maar gewilde aanrakingen zijn. Waar je de regie hebt over je aanrakingen.

Nieuw blog
over blokkades in je lichaam.

LomiLomi massage

Relax massage dagen

Masseren tussen de feestdagen. Na kerst en voor Oud en Nieuw een paar dagen massages geven en ontvangen. In gezelschap van andere massage liefhebbers, verzorgde gezonde maaltijden en een relaxte sfeer met gezelligheid en warme ontmoetingen.

Ook zin in?
Meld je aan en doe mee!

 

Geverifieerd door MonsterInsights