Nieuws

LomiLomi massage

Relax massage dagen
Masseren tussen de feestdagen. Na kerst en voor Oud en Nieuw een paar dagen massages geven en ontvangen. In gezelschap van andere massage liefhebbers, verzorgde gezonde maaltijden en een relaxte sfeer met gezelligheid en warme ontmoetingen.

Ook zin in?
Meld je aan en doe mee!

 

Relax massage dagen tussen kerst en Oud en Nieuw.

Hoe heerlijk is dat!

LomiLomi massage

Wil je meer in contact zijn met je lichaam, je hoofd, hart en buik met elkaar verbinden en jezelf krachtiger en positiever voelen. En wil je leren masseren om goede massages op maat te kunnen geven aan anderen. Je leert beter masseren als je in contact bent met je eigen body. Dat is de basis van de Mazzaze jaar training.

MAZZAZE JAAR TRAINING: LEREN MASSEREN EN MEER IN VERBINDING MET JE EIGEN LICHAAM.

LomiLomi massage

Jezelf beter leren kennen door aanrakingen
Aanraken is iets wat we eigenlijk allemaal wel willen, maar wat niet iedereen aangaat. Om verschillende redenen. Om aan te raken of je te laten aanraken dien je een veilige omgeving te hebben. Een plek waar je erop kunt vertrouwen dat het goed gaat, dat er alleen maar gewilde aanrakingen zijn. Waar je de regie hebt over je aanrakingen. Lees het hele blog

Nieuw blog
over blokkades in je lichaam.

LomiLomi massage

Leer een LomiLomi massage geven  in de 3 dagen.

In januari gaat weer een nieuwe reeks van start.

LomiLomi is een heerlijke verrassende fullbody massage waarbij je veel met je armen masseert. Een fijne massage om te geven en te ontvangen!

 

LomiLomi massage, nieuwe workshopreeks vanaf 6 januari 2023

Nieuw blog
Mijn handen, wat ben ik blij met ze!
Mijn handen zijn ook heel belangrijk voor mijn werk als masseur. Daar zijn ze allebei actief en werken ze samen. Afgestemd op elkaar in een mooie harmonie. De een kan niet zonder de ander. En soms gaan ze samen bij elkaar rustig op de rug, hoofd of de voeten van de gemasseerde liggen. Dan genieten ze van de warmte en verbinding. 

Mijn handen kunnen niet zonder elkaar, ze werken samen en geven mij informatie.

Ze geven warmte en verbinding.

Het is zomer!

 

Zomermassage cursussen en workshops bij VakantieAnders. 
Te ervaren wat massage met je doet, te ontdekken heo het is om een massage te geven. Je eigen lichaamssignalen (h)erkennen en vooral, veel plezier en ontspanning beleven in de massages.
Massage en vakantie, mooie combi toch?!

Zomer!!

Massage en vakantie, wat een mooie combinatie om heerlijk  te ontspannen.

 

Nieuw blog
Waar zitten je gedachten wanneer je masseert?
Deze vraag komt van Katrin en heb ik nog nooit eerder gekregen! Ik moet er wel om lachen want ik vind het een grappige vraag, ik kan me voorstellen dat iemand denkt dat ik vanalles denk over de persoon die op mijn tafel ligt. En dat is ook zo! Maar het zijn professionele gedachtes, die alles te maken hebben met wat ik aan het doen ben. Namelijk iemand een zorgvuldige persoonlijke massage aan het geven.

Waar denk je aan als je masseert?
Wat een leuke vraag is dat.

Een goed onderwerp om over te bloggen.

 

Bij stress kun je best lang in de zogenaamde acute fase blijven zonder in de chronische fase terecht te komen. Natuurlijk is het zaak om naar de oorzaken te kijken en daar iets aan te doen. Daarbij is het ook van belang om voor ontspanning te zorgen. Bij een massage kun je ontspannen en de signalen van je lichaam herkennen. In ontspanning kun je beter loslaten, relativeren en opladen. Je zorgt voor jezelf.
Lees het hele blog

Stress?
Neems eens een massage, dat helpt. 

 

 

Verified by MonsterInsights