Mazzaze boek

Bij Mazzaze komen er veel mensen met allemaal hun eigen ervaringen en verhalen. Aanraken, eenzaamheid, lichaamssignalen, verdriet, huidhonger, rouw en stressreductie zijn aanleidingen om een massage te ondergaan. En ook zorg voor jezelf, aandacht voor je lichaam, ontspanning, je hoofd leegmaken, een uur voor jezelf, even lekker niks of lekker laten verwennen zijn ook redenen waarom iemand een massage wil hebben.

Aandacht

Ik vind het belangrijk om aandacht te hebben voor de mensen die bij Mazzaze komen. Of dat nu in de salon voor een individuele massage is, of in een workshop of in een weekend of voor de opleiding. Ieder die komt wil ik leren kennen en persoonlijke aandacht geven om haar een goed gevoel te geven. Dat ze zich thuis voelt, gezien en gehoord wordt en met zorg wordt aangeraakt. Ik doe er veel moeite voor om ieders eigen verhaal te horen. En eigenlijk ook niet, het gebeurd vanzelf als ik een veilige situatie creëer waarin de ander zich op haar gemak voelt.

Massage verhalen

Toen Mazzaze in 2017 haar 10-jarig jubileum vierde heb ik het eerste Mazzaze boek geschreven. Met verhalen van mensen die bij mij komen, met het verhaal van mijn kinderen, hoe zij het hebben zien ontstaan en groeien, en met het verhaal van mijn partner die er zijn bijdrage ook aan levert. En mijn eigen verhaal, hoe ik erin sta, waarom ik dit doe en welke wensen ik heb.
Op het massage feest heb ik het boek gepresenteerd, dat was geweldig leuk en bijzonder.

Het boek wordt veel gelezen en het is te koop.
Soms publiceer ik een verhaal uit het boek als blog op mijn site.

Verified by MonsterInsights