Workshops

Bij Mazzaze kun je meer massagetechnieken leren om je basis verder uit te breiden. Het zijn verschillende een of meerdaagse workshops in kleine groepen van 4-8 deelnemers waarin er veel persoonlijke aandacht is. Aan het einde van de workshop ben je in staat om die massage te geven.

Dynamische massage

De dynamische massage is een zachte massagevorm die op de dieperliggende spieren werkt en de gemasserde vrij snel naar een diepe ontspanning brengt.

Dynamische massage wordt ook holistic pulsing genoemd.
Pulsen zijn handelingen die het lichaam in beweging zetten om een golfbeweging te veroorzaken. Zoals een steen in het water,met respect voor het natuurlijke ritme, gaan er golfjes door het gehele lichaam wat een uitermate rustgevend effect heeft. Juist door dit respect, de zachtheid en veiligheid kan er in je lichaam veel aangeraakt worden.

De 4-daagse workshop

Dynamische massage kent hoofd en zijstromen. De hoofdstroom veroorzaakt een golfbeweging in het hele lichaam. De zijstroom is meer gefocust op een bepaald lichaamsdeel. Er zijn 4 soorten pulsen die elk een andere beweging creëren: zijwaartse pulsen, voor- en achterwaartse pulsen, op- en neerwaartse pulsen en diagonale pulsen.

In 4 dagen leer je stapsgewijs alle  grepen en de techniek om deze massage te kunnen geven. Om dit te leren is er veel oefening nodig. Tussen de workshopdagen in is het belangrijk om te oefenen om daarna de volgende stap te maken. OP de laatste dag leer je hoe je de dynamische massge kunt integreren in een massage met olie.

De laatste dag van de workshop is een oefendag; je bent dan ook welkom als je de workshop al eerder gedaan hebt.

In kleine groepen

De training wordt in kleine groepen gegeven om een goede begeleiding te kunnen ontvangen.

 

dynamische massagePraktisch

Data:  23 september, 14 oktober, 11 november en 2 december 2020
Plaats: Leusden.
Tijd: 10 tot 17 uur
Deelname kosten:  € 395,- inclusief een gezonde lunch, handouts èn het certificaat

Lees het blog over de training dynamische massage:  ‘Massage is persoonlijke ontwikkeling’. 

Hot Stone massage

   Leer een HotStone massage te geven in èèn dag!

Wil je leren om een goede volledige HotStone massage te  geven? Hoe je de kracht van de hete stenen kunt inzetten voor een diepe ontspanning?  Een volledige ontspannende HotStones lichaamsmassage kunnen geven? Dat kan in één dag op 3 april 2020.

Kracht van de HotStones

De warme stenen helpen de spieren ontspannen. Het is daarom een ideale massagebehandeling  bij stijve spieren en spierpijn.De warmte van de stenen is heel fijn, zeker in koudere tijden van het jaar is het een boost voor je lichaam om deze warmte zo intens te ervaren. De Romeinen en Indianen kenden de krachten van de HotStones en pasten deze toe in verschillende rituelen. Steeds meer mensen ontdekken deze massage en ervaren de kracht van de warmte van de stenen.

Je leert:

  • verschillende technieken en grepen met de stenen
  • om te geven en te ontvangen, zelf uitgebreid oefenen en ervaren
  • er is aandacht voor persoonlijke zorg
  • voor  je eigen houding
  • alles over het gebruik en reinigen van de stenen

In een kleine groep maken we er samen een fijne en leerzame dag van.

Aan het eind van deze dag ben je in staat om zelfstandig een volledige HotStone massage te kunnen geven en ontvang je een certificaat.

 

Praktisch

Datum:  3 april 2020
Plaats: Leusden
Tijd: 10 uur tot 17 uur
Deelname kosten €125,-  inclusief een gezonde, heerlijke lunch èn het certificaat

 

De mogelijkheid bestaat om een Hot Stone set ( heater + stenen + thermometer ) aan te schaffen voor € 235,- Als je die op de dag zelf wilt meenemen, geef dat aan bij inschrijving, dan zorgen wij dat deze voor je klaar staat.

Lomi Lomi massage

LomiLomi is een holistische massagevorm afkomstig uit Hawai. Het is een fullbody massage waarbij er een intense massageflow ontstaat. Alle lichaamsdelen worden met elkaar verbonden en op die manier worden blokkades opgeheven.

Bij een LomiLomi massage masseer je met een intentie die de gemasseerde vooraf uitspreekt. Het werkt door in de massage en geeft een meerwaarde mee. Als masseur beweeg je je hele lichaam mee. Dat zorgt voor een continue stroom van energie en aandacht. Deze massage is een feestje om te geven en te ontvangen.

Massageflow

In de driedaagse workshop leer je de basistechnieken, het plaatsen van de intentie en soepel rondom de tafel te bewegen. Tussen de workshopdagen in is het noodzakelijk om te oefenen.

Aan het einde van de driedaagse workshop ben je in staat om een LomiLomi massage van een uur te geven. Je ontvangt elke workshopdag een handout als naslagwerk. Aan het einde van de workshops ontvang je een certificaat.

De laatste dag van de workshop is een oefendag; je bent dan ook welkom als je de workshop al eerder gedaan hebt.

Praktisch

Data: Vanwege de coronacrisis maatregelen wordt deze reeks workshops verplaatst naar later te bepalen data.
(26 maart, 16 april en 7 mei 2020 van 10.00 – 17.00 uur vervallen.)
Prijs: €325
Plaats: Leusden

 

 

 

Schrijf je hieronder direct in voor een workshop. We nemen daarna contact met je op. 

9 + 4 =

Open chat