Over mij

De laatste jaren van 25 jaar in de zorg werkte ik als manager in de thuiszorg en was daar vooral bezig met beleid en andere ‘hoofd’zaken. Ik heb in die tijd een coachopleiding gevolgd en begeleidde mensen in hun persoonlijke keuzes over werk. Dat zette mij ook aan het denken en ik ontdekte dat ik iets anders wilde gaan doen. Ik wilde meer van mijn hoofd naar mijn hart. In mijn vakantie heb ik meegedaan aan een massage workshop en was meteen enthousiast om dat verder te ontwikkelen. Ik ben een massageopleiding gaan volgen. Dat paste goed bij mijn coachingswerk, het geven van een massage als aanvulling op een coachingsgesprek geeft een toegevoegde waarde.

In 2007 heb ik Mazzaze opgericht. De naam Mazzaze staat voor zorg, zacht en zalig – de 3x z in de naam. Dat is wat ik wil bereiken met mijn massages! Massage veel meer is dan dat uurtje op tafel. Massage laat je je eigen lichaam voelen, je komt meer in verbinding met jezelf. Met het geven van massages lever ik een bijdrage aan het bewustzijn van de gemasseerden, ik vind het een uitdaging om hem of haar de eigen lichaamssignalen te laten waarnemen.

Een massage laat je je eigen lichaam voelen, je komt meer in verbinding met jezelf

Netwerk en jaartraining

Ik vind het leuk om andere mensen te leren masseren en ben al snel begonnen met het geven van workshops.  De workshops zijn van een dag uitgebreid naar weekenden. De weekenden zijn verder geroeid naar de Mazzaze massage opleiding.  De Mazzaze masseurs  vormen een netwerk met intervisie over massage ontwikkelingen en massage uitwisselingen.
Inmiddels heeft de opleiding plaatsgemaakt voor de jaartraining.

Mazzaze is een dynamisch bedrijf geworden en het groeit nog steeds.

Samenwerking

Mazzaze werkt nauw samen met VakantieAnders, het bedrijf van mijn partner. Bij alle activiteiten van VakantieAnders geef ik massageworkshops. Op het zomerweken festival in Drenthe zijn er jaarlijks massage cursussen, de massage zomerweken.

Sinds 2017 werkt Mazzaze ook samen met Revief, een organisatie die zich bezighoudt met mensen die in hun jeugd met seksueel misbruik te maken hebben gehad.

In het verleden heb ik in samenwerking een BodyenMind reis naar Spanje georganiseerd, nu is dat plan er weer voor het voorjaar van 2024.
Ik ben graag aangesloten bij (regionale) netwerken. Een daarvan was net ondernemers netwerk Bewust Eemland waar ik zes jaar bestuurslid ben geweest. Corona heeft geen goed gedaan aan dit netwerk en we hebben het in 2022 opgeheven.
Op dit moment ben ik niet actief in een (vrouwen)netwerk.

Mazzaze staat open voor nieuwe ideeën, samenwerking en ontwikkelingen.
Ik hou van verbindingen en samenwerken met anderen om op die manier fris, creatief en authentiek te blijven.

 

Jubileum 10 jaar Mazzaze in 2017

Het 10 jarig Mazzaze  jubileum in 2017 hebben we groots gevierd met een massagefeest.
Op deze dag heb ik mijn eerste Mazzaze boek gepresenteerd. Dit boek wilde ik graag schrijven omdat massage veel  levensthema’s als aanrakingen, geborgenheid, eenzaamheid en verbinding raakt. Verhalen die er mogen zijn. Deze heb ik verzameld van mensen die bij Mazzaze komen voor massage, de opleiding of de zomerweken.

 

Schrijven

Mijn  blogs publiceer ik op Mazzaze,  VakantieAnders, AndersTijd.nl
Met VakantieAnders maken we elk seizoen, 4 x per jaar het AndersMagazine, een online tijdschrift met verhalen over levensgebeurtenissen, bewustzijn en persoonlijke ontwikkelingen.
In het voorjaar van 2023 heb ik in samenwerking met andere schrijvers het boek ’30 jaar Anders’ geschreven ter ere van het jubileum 30 jaar VakantieAnders.

Mazzaze staat open voor nieuwe ideeën, samenwerking en ontwikkelingen.
Ik hou van verbindingen en samenwerken met anderen om op die manier fris, creatief en authentiek te blijven.

Carla Pleijers

Wat anderen zeggen over mij

“Carla heeft magische massagehanden. Mijn nek en schouders zaten helemaal vast en ik had een ‘vol’ hoofd. Na de massage van Carla ging ik rozig naar huis, alles stroomde en gloeide weer in mijn schouders en ik had een leeg hoofd! Die nacht ook voortreffelijk geslapen en uitgerust wakker geworden! Ik heb meteen volgende sessies geboekt bij Mazzaze, ook al is het een uur rijden; ik voel me bij Carla veilig, op mijn gemak en in hele professionele handen.”

Marije

“De opleiding bij Mazzaze was voor mij een ontdekking naar een vorm van massage vanuit gevoel. Daarvoor masseerde ik vooral probleem gericht. Inmiddels enkele jaren verder heb ik hierin een prima balans gevonden.
De onderscheidende factor van de opleiding bij Mazzaze zijn voor mij de weekenden. Je komt even los van je dagelijkse bezigheden en bent gericht bezig met massage. Dit heb ik echt als uniek ervaren. In ieder massage weekend is er naast je opleiding ook altijd aandacht voor een andere vorm van massage. Hierdoor maak je kennis met veel verschillende massage vormen waar je dan ook je interesse weer mee kan uitbreiden.”

Robert

“Al ruim 50 maal heeft Carla me gemasseerd. Iedere paar weken maak ik een afspraak waar ik altijd naar uitkijk. Ze is oprecht en integer waardoor het al sinds de eerste afspraak vertrouwd voelt.
Carla’s handen voelen en haar intuïtie ervaren hoe het met me gaat. Regelmatig vertelt ze hier na de massage over, vaak is dat bevestiging voor me of geruststellend, soms spannend.
Ik ervaar mijn afspraken bij Carla als een cadeau aan mezelf!”

Elvira

Verified by MonsterInsights