Reizen  |  Mazzaze zomerweek

Hoe fijn is het om in je zomer te genieten van een massage vakantie en optimaal te kunnen ontspannen? Tijd voor jezelf om los te komen van alle stress en drukte in je dagelijkse leven. 
Leren masseren door het te doen, te oefenen en te ontvangen. 

Massage flow met workshops

Een hele reeks van  workshops  waarin je masseert, nieuwe grepen leert, op je eigen houding let, in een massage flow komt en samen met anderen helemaal ervan geniet.
In elke workshop is er tijd en aandacht voor iedere deelnemer. Naast de uitleg en instructie is er ook tijd om te masseren op de muziek. Dat maakt het sereen, zacht en puur. Speciaal voor jou als je heerlijk wilt genieten van alles wat massages je brengen.

Er zijn  workshops zoals bijvoorbeeld klankschalen massage, Indiase hoofdmassage, LomiLomi massage, 4-handenmassage en een voetenwassing met massage.

Praktisch

Reisdata:  13 – 20 juli  en 10-17 augustus 2024.

Prijs: 645 euro per week

Inbegrepen:
* verblijf in eigen tent, caravan of camper
* alle maaltijden (behalve het diner op woensdag)
* 4 – 6 massage-workshops

Optioneel:
Huur een tipi of pipowagen wanneer je geen eigen tent, caravan of camper hebt. Geef dit aan op het aanmeldformulier.

Verblijf

We zijn te gast bij VakantieAnders.

Er zijn ook andere workshops waar je buiten de massage activiteiten aan kunt deelnemen.  Elke avond is er een kampvuur om te genieten van de warmte, het gezelschap en de ontmoetingen.

Je verblijft in je eigen tent, caravan of camper. Of je huurt een tipi of pipowagen. Indien je dat wilt kun je dat aangeven bij opmerkingen op het inschrijf formulier. Alle maaltijden worden verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen met uitzondering van het diner woensdag.

Alleen of samen

Wil jij samen met iemand komen die niet wil meedoen aan het massage arrangement maar eventueel wel aan andere workshops of activiteiten? Dat kan ook. Dan kom je samen, doe je allebei je eigen ‘ding’ en je ontmoet elkaar ook telkens weer.

Wil je je kind meenemen? Dat kan ook. Voor de kinderen is er een eigen kinderprogramma op dezelfde tijden als de massage workshops.
Het is mogelijk dat er een speciale ouder-kind massage workshop aan het programma wordt toegevoegd bij voldoende belangstelling.

1 + 10 =

Wanneer je jouw gegevens via dit inschrijfformulier verstuurd, ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Geverifieerd door MonsterInsights