Individuele massages

Voor een persoonlijke individuele massage zijn veel mogelijkheden. Wat bij jou past heeft te maken met jouw voorkeur en met je massage wensen. Als je voor het eerst een massage boekt start ik graag met een basis massage. Tijdens deze gehele lichaamsmassage verken ik je lichaam en voel ik waar er spanning zit. In het gesprek voor en na de massage maken we een plan voor een vervolgmassage. Ik kan dan aangeven welke mogelijkheden ook passend voor jou zijn, waar jij baat bij kan hebben.

Basismassage

Bij Mazzaze kun je vele vormen van ontspanningsmassages ontvangen. Het is een breed gebeid in de massage wereld en ik kan me voorstellen dat je niet meteen weet welke massage nu precies bij jou past op dit moment.

Om die reden is er de basis Mazzaze massage.
Dat is een massage waarin je kennismaakt met mij en mijn  manier van masseren. Ik kan jou leren kennen en tijdens het gesprek en de massage ontdekken welke massage daarna passend is.

In deze massage heb ik aandacht voor jou, je vragen en je lichaam. Ik stem mijn massage altijd af op wat er is. Dat doe ik altijd in overleg met de gemasseerde.

Er komen veel mensen telkens weer terug voor een basis massage, dat is prima, want het is een mooie massage om tot ontspanning te komen.
Het komt ook veel voor dat er in afwisseling met de basismassage voor een andere massage wordt gekozen. Bijvoorbeeld een HotStone massage, dynamische massage, Thaise lymfe massage, klankschalen massage, bindweefselmassage , metamorfose massage of LomiLomi massage. Dat maakt dat er telkens weer een massage op maat is. Precies goed voor jou.

Kom je voor de eerste keer bij Mazzaze, dan is dit een mooie start.
Bel gerust voor een afspraak 06 45770370

60 minuten  € 60,-

Hot Stone massage

De naam zegt het al, een HotStone massage is er een met ‘hete’ stenen.

Een HotStone massage met hete stenen is een waar genot, zeker  op frisse dagen met regen en wind. Je ligt lekker op je buik op de massage tafel in een warme salon. Langzaamaan worden de stenen een voor een op je rug gelegd…..je voelt dat er iets gebeurt.

De warmte van de stenen wordt door je lichaam opgenomen, eerst een beetje en  steeds meer. De warmte verspreidt zich door je lichaam en je kunt heerlijk ontspannen.

 

Voor deze massage gebruik ik mijn handen en de stenen om je te masseren.
Het is een rustige massage met veel lange trage bewegingen om de warmte goed in je lichaam op te kunnen nemen.

 

Een HotStone massage draagt bij aan een herstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

HotStone massage is een oer oude manier van ontspanning, bij de Grieken en de Romeinen  werd het vroeger al gebruikt en toegepast.

 

De hele massage inclusief rusttijd na afloop duurt 60 minuten.
prijs €65

LomiLomi massage

LomiLomi massage is gebaseerd op de Huna filosofie of levenswijze uit Hawaii. Bij Huna gaat het met name om harmonie en liefde. Bij gebrek aan harmonie ontstaat er weerstand die weer leidt tot blokkades in de energie stroom. De helende werking van de LomiLomi massage zorgt ervoor dat deze blokkades worden opgeheven.

LomiLomi massageOp Hawaii werden deze massages oorspronkelijk binnen de families werd beoefend en aan elkaar doorgegeven. Zo zijn er verschillende stromingen ontstaan. Een bekende is de Kahu Abraham Style, ook wel de Temple Style LomiLomi genoemd.

Een LomiLomi massage is meer dan techniek alleen, het is een massage die de levenswijze integreert. Zo is er voorafgaand aan de LomiLomi massage een intentie uit te spreken.

Bij de Lomi Lomi massage wordt het hele lichaam (met uitzondering van de intieme delen) gemasseerd. De massage wordt gegeven in een vloeiende, ritmische beweging met de onderarmen en handen. Er worden verschillende delen van het lichaam tegelijkertijd gemasseerd. Het is heel moeilijk om je te richten op twee verschillende gebieden tegelijk en door volledige overgave kun je er optimaal van genieten en in diepe ontspanning komen.

Deze massage is een ware beleving!

Ik geef LomiLomi massages aan vrouwen, bel gerust voor een afspraak!
Het is een afspraak van anderhalf uur waarbij het gesprek vooraf, het uitspreken van de intentie, de massage en een kopje thee na afloop inbegrepen is.
Om een optimaal effect van deze massage te hebben is het verstandig om na de massage tijd voor jezelf te nemen waarin je rustig kunt nagenieten.

70 minuten –  € 80,-

Dynamische massage

Dit is een massage vorm waarbij je in een diepe ontspanning komt. Liggend op een massage tafel word je door de masseur gepulst. Dat betekent dat je zachtjes heen en weer wordt gewiegd. Daarmee wordt de dieper liggende spierlaag geraakt. Je ontspant gemakkelijk als je je overgeeft aan de bewegingen die door de masseur in gang worden gezet. Je beweegt je eigen lichaam als vanzelf en je hoeft het alleen maar toe te laten.

Deze massage kan over je hele lichaam plaatsvinden en in de massagetijd van 45 minuten zak je steeds verder in ontspanning.

Deze massage kun je ontvangen terwijl je je kleding aan houdt. Dat is fijn als je het om wat voor reden dan ook niet prettig vind om  je kleding uit te trekken. Het is een veilige massage vorm als je niet bekend bent met massages en er wel graag van wilt genieten. Het is ook een massage vorm die veel moeders onbewust al met kinderen doen, zeker als ze klein zijn en je ze in slaapt wiegt of bij een baby op je arm.

Dynamische massage wordt ook holistic pulsing genoemd, en gaat over het hele lichaam. Wordt er een puls op je rug ingezet, voel je dat van je kruin tot in je tenen.

dynamische massageDe dynamische massage kun je ook goed in combinatie met de klassieke massage met olie ontvangen. Dit is de basis massage. Die combinatie is heel mooi en zet je nog meer in de stand van ontvangen voor ontspanning.

60 minuten – € 60,00

 

Reinigingsmassages

Deze massages zijn reinigingsmassages omdat ze beide het afvoeren van afvalstoffen extra stimuleren.

Thaise lymfe massage
Dit is een reinigingsmassage. Met speciale technieken worden de  lymfebanen gestimuleerd om alle afvalstoffen weg te spoelen. Het hele  lymfebanen systeem wordt nagegaan.
Het is heel ontspannend om deze massage te ondergaan en na afloop voelt het als een heerlijk oppepper.  Deze massage past heel goed bij een detox kuur. Helpt ook bij het afvallen.
Deze massage kan alleen gegeven worden aan mensen die een geheel in tact lymfebanen stelsel hebben.

60 minuten – € 65,00

 

Bindweefsel massage met cups
Deze vorm is heel geschikt bij hoofdpijn, spijsverteringsklachten of vermoeidheidsklachten die er zijn zonder duidelijk is waar ze vandaan komen. Het bindweefsel wordt ‘los’gemasseerd met siliconen cups. Het geeft ruimte en zorgt voor betere bloeddoorstroming. Het is ook een soort reinigings massage.
Het is een ontspanningsmassage die heel verkwikkend werkt. Het kàn wat pijnlijk zijn, maar dat hoeft niet.

60 minuten – € 65,00

 

Verwenmassage

Er zijn massages die vooral verwennerij zijn, massages die iets extra’s geven en vooral voor vrouwen als een zalige lekkere luxe worden ervaren. Iets speciaals voor jezelf voor af en toe omdat het zo lekker voelt, ruikt of klinkt.

Behalve het verwenaspect zijn het ook tijd-voor-jezelf-momenten waarbij je goed zorgt voor je lichaam. Je neemt er de tijd voor en geeft jezelf daarmee het fijne cadeau van rust.

Kokosstempelmassage
De geur van kokos voert je mee naar exotische oorden met een ontspannende en verzorgende massage!
Deze massage  begint met een scrub om de dode huidcellen te verwijderen om daarna een passende combinatie van massage met olie en kokosstempels te ervaren. Het is een weldaad voor je huid die er heerlijk zijde zacht van wordt.  Kokos brengt je in harmonie met jezelf!

Kruidenstempelmassage
Een massage met olie en stempels gevuld met kruiden als citroengras, gember, patchouli, pandanblad, limoen en tamarinde die een ontspannende en reinigende werking hebben. De massage is een combinatie van het gebruik van deze heerlijk fris ruikende stempels en handen.

Een andere kruidenstempelmassage is in combinatie met speciale warme stenen die in het bijzonder geschikt is voor benen en voeten massage. Het heeft een positief effect op je hele lichaam.

‘Zen’  voor hoofd, nek en schouders.
Zitten  je nek en schouders vast, en wil je daar eens een goede uitgebreide massage voor hebben om je lekkerder te  voelen? Dan is dit een fijne massage voor jou waarbij je heerlijk losser en in je vel zit, minder spanning voelt, met een gunstig effect in de dagen erna. Een unieke en speciale massage op maat voor jouw klachten. Er gaat een wereld voor je open. Het is meer dan een verwenmassage!

Klankschalen
Bij een massage met klankschalen word je meegenomen in een rustgevend bad van zachte klanken. Geheel gekleed lig je op een warme ondergrond midden tussen de schalen die je iets heel bijzonders laten ervaren.
De klankschalen geven trillingen, een mooi geluid en een bijzonder aangenaam gevoel. Grote en kleine schalen, zware en lichte tonen, de klankschaal slagen lopen in elkaar over en je kunt mee drijven op een zee van trillingen. Klankschalen werken harmoniserend op gevoelens, emoties en spieren. Ons lichaam bestaat voor 80% uit water waardoor de trillingen zich snel door je lichaam kunnen verplaatsen en zo een soort innerlijke massage kunnen geven. Diep in je lichaam kunnen spanningen losgetrild worden.
Het effect kan intenser ervaren worden dan bij een gewone massage, je kunt je niet verzetten, je kunt geen spieren vasthouden. Moeheid verdwijnt en volledige ontspanning treedt op, rust en helderheid in lichaam en geest. Een klankmassage heeft een diepe werking op ons lichaam.

60 minuten – € 70,00

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook: 06 45770370.

Voorkeur dag*

Voorkeur dagdeel*

privacybeleid*

15 + 13 =

 (velden met * zijn verplicht)

Verified by MonsterInsights