Retreat

In het Mazzaze massage retreat stap je binnen in een wereld van totale ontspanning en ontdek je de helende kracht van jouw handen. Leren masseren door te geven en ontvangen. Massage is communicatie zonder woorden, een prachtige manier om contact te maken met jezelf èn de ander.

In alle rust gaan we je begeleiden bij het verkennen van massage-technieken. Om ervan te leren en te genieten. Masseren is aanraken, een krachtige manier om verbinding te maken. Met jezelf en de ander. De massages zijn er in de vorm van workshops. Dans, meditatie en een stilte wandeling staan ook op het programma. En vrije tijd om zelf in te vullen. Al met al een weekend om te ontstressen en helemaal op te laden.

In dit retreat word je ook verwend met gezonde maaltijden en is er een hele ruime tuin om van te genieten of verder te lopen voor een wandeling in de natuur. Een weekend helemaal voor jezelf, on tot rust te komen, nieuwe gelijkgestemde mensen leren kennen en mooie ontmoetingen te hebben.

Het is voor mannen en vrouwen.
Wil je massage technieken leren, meer in verbinding komen met jezelf, je hart openen, of je hoofd, hart en buik meer met elkaar in verbinding brengen, dan is een goed weekend voor jou.

Praktisch
data  4- 6 oktober 2024
overnachten in een groepsaccommodatie met 1 en 2 persoonsslaapkamers.
compleet verzorgd met vegetarische maaltijden
locatie In Putten
deelname €455

Jaartraining 2025

Mazzaze biedt ook een jaartraining van vijf weekenden verdeeld over het hele jaar.
in het weekend van 17 – 19 januari start jaartraining 2025

 

Een heel weekend voor jezelf, aanraken en aangeraakt worden.

Kies het weekend: *

3 + 10 =

Wanneer je jouw gegevens via dit inschrijfformulier verstuurd, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Verified by MonsterInsights