Vrouwenweekend

Je bent een vrouw, hebt een vol leven en verschillende rollen, thuis, in je gezin, op je werk, met je vrienden, je familie en als je sport. Kom je ook aan jezelf toe? Leef je jouw droom en jouw verlangens?

Het authentieke vrouwenweekend biedt je een veilige setting om te zijn wie je bent en je verlangens, je dromen te ontdekken en iets verder vorm te geven.

Dit weekend in juni is een waardevolle reis die je groei stimuleert, zodat je op natuurlijke wijze in je vrouwelijke kracht stapt.

Kijk naar jezelf vanuit 3 verschillende invalshoeken: ontdek en verdiep je creativiteit, maak contact en luister naar je prachtige vrouwenlichaam en onderzoek je innerlijke kwaliteiten.

Luisteren naar de fluisteringen van je lichaam, je intuïtie onderzoeken  en creatief uit te leven. Verken je grenzen, soms binnen en soms ook buiten je comfortzone.

Met massage en lichaamswerk in goed contact zijn met je eigen wijze lichaam. En vanuit andere invalshoeken, je creativiteit en je eigen innerlijke familie verkennen.

Samen zijn met andere vrouwen.
Delen, plezier & verbinding.

De workshops

  • massage
  • lichaamswerk
  • innerlijke familie
  • opstellingen
  • schilderen
  • dans
  • meditatie
    Je maakt je eigen persoonlijke reis.

Praktisch

Data 6 – 9 juni 2024
Deelname €435
Lokatie  Odoorn Drenthe
op de zomercamping van VakantieAnders.

Verblijf in eigen kampeermiddel
of huur een tent of pipowagen

Carla Pleijers

Massage en lichaamswerk zijn mijn werkgebied, ik zal deze workshops geven om te ontspannen, genieten en je lichaamsbewustzijn te vergroten. Fluisteringen van je body herkennen en erkennen.
Daarnaast ben ik ook je gastvrouw.

Nicole Klip

Nicole is een deskundige en enthousiaste vrouw die je diverse tools geeft om jouw verborgen kwaliteiten te ont-dekken en hoe die natuurlijke innerlijke kracht op een bestendige manier voor jezelf in te zetten.

Petra van Veggel

Als kunstzinnig coach werkt Petra vaak met een thema waarmee je de verdieping in gaat.  Haarmotto is: het onzichtbare, zichtbaar maken. Dit kan met allerlei materialen zijn. Maar het is zeker dat je versteld zal staan van wat je tegen gaat komen, waarbij het proces daarbij belangrijker is dan het resultaat.

Verified by MonsterInsights