Massage workshop voor koppels

Een waardevolle workshop om samen met je (gelegenheids)partner te masseren. De liefde voor aanrakingen en de verbinding die je met elkaar hebt  worden in deze workshop versterkt. Samen masseren om samen te zijn en met elkaar te genieten, te ontspannen en iets nieuws te leren.

Door samen te komen stap je samen in dit massage avontuur.
Of je nu al veel, weinig of geen ervaring hebt in het masseren, het maakt niet  uit. Het kan allemaal.  De oefeningen zijn gericht om in vertrouwen elkaar aan te raken op een zachte manier. Masseren om elkaars lichaam te voelen. De signalen van je lijf waar te nemen en luisteren naar wat dat je vertelt.

De hele dag ben je met je eigen (gelegenheids)partner.
Ik neem je mee in de wereld van masseren, met grepen, tips en uitleg.
We starten de dag met oefeningen om helemaal op elkaar af te stemmen en ontspannen deze dag te beleven.
Er is een veilige en intieme sfeer waarin je je eigen grenzen voelt en kan aangeven.
We maken ook tijd om te luisteren naar elkaar, wat het masseren met je doet en hoe het is om dit samen te doen.

Deze dag is een unieke dag om samen iets moois te beleven en het verrijkt absoluut je relatie met de ander. Het is een dag waarin je helemaal in de flow van masseren bent, geven en ontvangen. Er is plaats voor maximaal 5 paren, er is ruim aandacht voor iedereen. Of jullie elkaar lang of kort kennen, je ervaart dat wat op dat moment bij jullie hoort. Elke ervaring is verdiepend en verbindend.

Elke dag heeft een ander programma, er zit een opbouw naar een basis lichaamsmassage afgestemd op elkaar. Wil je meer leren kun je deelnemen aan de weekenden of de gehele opleiding volgen.

Praktisch

Data  Open inschrijving, na aanmelding ontvang je bericht over de eerstvolgende workshop 
Plaats Amersfoort
Prijs €215 per koppel voor een dag
Allemaal inclusief lunch en een hand-out.

 

13 + 15 =

Verified by MonsterInsights