Massage workshop voor koppels

Deze workshop is speciaal voor koppels om samen van de massage van je partner te genieten en te ontspannen. Een hartverwarmende aanvulling in je relatie.

Massage is aanraken

Bij elke massage is het de kunst om de juiste passende afstand te bewaken en te respecteren. Dat voelt veilig voor de gemasseerde en voor de masseur. Bij het masseren van je partner kun je dichterbij komen, mag er meer fysiek contact zijn en meer intimiteit. Dat betekent dat je andere grepen kunt toepassen en daarmee meer met elkaar in verbinding bent tijdens de massage. Massage doe je vooral met je handen. Met je onderarmen masseren is al veel dichterbij en heeft dus een andere effect op de massage.
Dat gaan we doen op deze massage voor koppels dag. Het gaat om de intimiteit en verbinding.

Verstevig je emotionele verbinding

Tijdens de massages heb je fysiek contact in aandacht en met respect voor elkaar. Als je dicht bij je partner bent en hem of haar liefdevol aanraakt, komt het zogenaamde knuffelhormoon oxytocine vrij. Dat activeert de beloningscentra in je brein waardoor er de chemische stof  dopamine vrijkomt die voor rust en een geluksgevoel zorgt en het  stresshormonen cortisol uitschakelt. Dus je verstevigt tijdens het  masseren ook emotionele verbinding.

Programma

Welkom met koffie/thee
Opening met aanraak oefeningen
Massage basis
Lunch
Massage verdieping
Afronding

Doe je mee?

Heb je zin om erbij te zijn met jouw partner, dan ben je welkom.
Dat mag je vaste partner zijn of een gelegenheidspartner.
Er is plaats voor maximaal 7 koppels.
De workshop is coronaproof, je masseert alleen je eigen partner, de ruimte is groot genoeg en wordt goed geventileerd. Bovendien is er een coronacheck vooraf.

Praktisch

Wanneer Zondag 22 november 2020
Tijd van 10 tot 17 uur
Locatie in Amersfoort in een mooie sfeervolle en royale ruimte.
Prijs €225 per koppel inclusief hand-out en een gezonde lekkere lunch.

Open chat