Reizen  |  Retreat naar Portugal

Ontmoet jezelf in Portugal
Ken je het dat je van alles wilt en het soms lastig vindt om keuzes te maken? Of dat je in jouw zoektocht soms verdwaalt en afhaakt? Of dat je midden in het leven staat, maar toch ook iets mist of anders zou willen? Laat de wolken van twijfels wegtrekken en geniet van de openheid om jezelf weer te (v)erkennen.

Wil jij een betere versie van jezelf zijn, meer groeien in wie je bent, je hart openen, je geest ontspannen en je lichaam voeden? Dan is deze persoonlijke ontwikkelreis wat jij nodig hebt.

Persoonlijke ontwikkelingsreis
Een week in Portugal om de zon in je hart toe te laten en de intimiteit in het contact met gelijkgestemden te ervaren. Met al je wensen en blokkades. Alles mag er zijn. Je bent goed zoals je bent. Een hartverwarmende week om jouw persoonlijke verlangens onder de loep te nemen. Een week waarin je je doelen die je voor ogen hebt voor in de toekomst uitwerkt.

Te reflecteren op wie je bent en hoe je in het leven staat. Te heroriënteren en met nieuwe inzichten je mogelijkheden onderzoeken. Een week waarin je volop bezig bent met een forse boost van jouw persoonlijke ontwikkelpad waarin jouw diepste verlangens worden erkend en gezien.

Uniek inzichtgevend programma
We bieden een programma met een reeks uitdagende en inspirerende workshops en vrije tijd. 

  •  11-18 oktober 2022
  • We starten elke dag met een meditatie. 
  • Je ontvangt een dagboek waarin je aantekeningen maakt. Dit boek vult zich gedurende de week. Aan het einde van de week heb je een persoonlijk reisdagboek met al je inzichten om mee naar huis te nemen. 
  • Via de invalshoek van NLP kijk je naar je eigen verlangen, je intentie van deze week. Er is een NLP workshop in het berglandschap naast de quinta. 
  • We nodigen je ook uit tot deelname aan een vuurloop. Uiteraard vergt dit ter plaatse voorbereiding en groei je verder in deze uitdaging om dit te doen. Alles in het teken van jouw verlangen. 
  • Tijdens een familieopstelling onderzoek je jouw verlangen en wellicht kom je tot verrassende nieuwe inzichten.
  • Er zijn massages en ademsessies, dans en stiltewandelingen.
  • Door de week heen zijn er schrijfmomenten en kun je dat uitbreiden zoveel als je wilt.

 

Alle workshops worden begeleid door ervaren professionals en er is een voortreffelijke kok die fantastische maaltijden bereidt.

Praktisch

Reisdata:  11 – 18 oktober 2022
Prijs: 1550 euro per week

Inbegrepen:
* verblijf  op de quinta
* alle maaltijden
* deelname aan alle workshops

Optioneel:
Een massage of individueel coachingsgesprek. Dat kun je ter plaatse naar wens boeken.

Niet inbegrepen
*  Vlucht naar Portugal en
* Transfer van Faro naar Silves.

Paradijselijke omgeving
Je verblijft in de bergen van de Algarve in het plaatsje Silves, in een mooie accommodatie (quinta) waar rust, ruimte en duurzaamheid royaal aanwezig zijn. Goed verzorgd, gezonde maaltijden en een enorme tuin met sinaasappelbomen, loungeplekken, vuurplaats, sauna en in een fascinerende ‘stone cirkel’. 

Aandacht en verwennerij
Kortom, een heerlijke week waarin je enorm wordt verwend met aandacht, verse gezonde vegetarische maaltijden, veel diepgang en ontspanning.
Er is een sauna en zwembad in de tuin van de quinta en het bergmeer is op loopafstand. Je kunt met je boek lekker uitrusten in de hangmatten in het schaduwrijke prieel.

Overnachten op de quinta
De overnachtingen zijn in het huis (2-persoons slaapkamers), de tuin, camper of tuinhuis. Het is er volledig donker en stil zodat je optimaal kunt genieten van sterrenhemel. Je kunt zelf je voorkeur aangeven.

 Mazzaze organiseert deze reis in samenwerking met VakantieAnders.

7 + 8 =

Wanneer je jouw gegevens via dit inschrijfformulier verstuurd, ga je akkoord met onze privacyverklaring.