Home Events Massageweekend

Massageweekend

Heb je interesse in een weekend lang massage flow waarin je massages geeft en ontvangt? Dan is dit dé plek voor jou. Wil jij meer in je lichaam komen, meer leren ontspannen, of ben je toe aan ontspanning of zou je voor jezelf thuis wat meer tips en oefening willen voor een fijne massage, kom dan naar de massage weekenden.

In het weekend

Je leert masseren door oefenen massages in tweetallen met uitleg. Er zijn veel grepen uit verschillende stromingen te leren. Naast de lange strijkingen uit de klassieke massage, zijn er ook pulsen uit de dynamische massage, strokes uit de LomiLomi massage en grepen uit de Balinese massage. Een uitdagende verrassende combinatie die heerlijk ontspannend is.

Dit weekend zijn er rugmassages, en uitgebreid aandacht voor de verrassende armen en handen massages.
Bovendien is er in dit weekend een 4-handenmassage waarbij je met twee mensen een ander masseert. Een bijzondere oefening in loslaten en overgave!

Coronaproof
Met alle deelnemers heb ik vooraf contact om coronacheck te doen. iemand met klachten mag niet meedoen. Tijdens de massages zelf zal er geen afstand van 1,5 meter zijn uiteraard en dat is ook toegestaan. De ruimte zal goed geventileerd worden en we zullen buiten de massages wel zoveel mogelijk de afstand bewaren, in elk geval ieders persoonlijke wens daarin respecteren. Er is ruimte genoeg om dit te waarborgen. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor ons gedrag. Ieders persoonlijke wens wordt daarin gerespecteerd.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat