Weekenden

Heb je interesse in een weekend lang massage flow waarin je massages geeft en ontvangt? Dan is dit dé plek voor jou. Wil jij meer in je lichaam komen, meer leren ontspannen, of ben je toe aan ontspanning of zou je voor jezelf thuis wat meer tips en oefening willen voor een fijne massage, kom dan naar de massage weekenden.

In het weekend

Je leert masseren door oefenen massages in tweetallen met uitleg. Er zijn veel grepen uit verschillende stromingen te leren. Naast de lange strijkingen uit de klassieke massage, zijn er ook pulsen uit de dynamische massage, strokes uit de LomiLomi massage en grepen uit de Balinese massage. Een uitdagende verrassende combinatie die heerlijk ontspannend is.

De workshops

In elk weekend is er ook een workshop waarin je kennismaakt met  een andere massage vorm zoals bijvoorbeeld klankschaalmassage, gembermassage, cuppingmassage, voetenwassingen,
4-handenmassage, aroma zorg, Lomilomi of HotStone massage.
Lees in de agenda bij het weekend wat er specifiek in dat weekend aan bod komt, dat is elke weekend weer anders.

Voor wie?

Voor vrouwen en mannen, met en zonder massage-ervaring. Een veilige sfeer waarin aandacht is voor wat jij nodig hebt. Je kunt alleen of samen met iemand anders komen. Omdat we een heel weekend samen zijn, van vrijdagavond tot zondagmiddag, kom je in een ontspannen massageflow. Het enige wat je dit weekend hoeft te doen, is er te zijn en je laten meenemen in alle massages, samen met gelijkgestemden.

 Aan het einde van een massageweekend:

  • heb je een breed scala aan massagegrepen en technieken geleerd en geoefend
  • kun je een gevarieerde massage geven van ruim een half uur
  • heb je ervaring opgedaan met het geven van verschillende massages bij diverse mensen
  • heb je de basisbeginselen onder de knie om een goede ontspanningsmassage van een half uur te geven
  • weet je hoe je je eigen lichaam kunt inzetten om optimaal gebruik te maken van je lichaamskracht
  • heb je zelf massages ontvangen en gevoeld wat dat met je doet
  • heb je een specifiek thema doorgewerkt tijdens de workshop
  • ontvang je het deelcertificaat van dit weekend
  • heb je mooie, interessante mensen ontmoet
  • ben je relaxed en weer vol energie

Los weekend: € 385,00 (inclusief verblijf en alle maaltijden)

Wil je na deelname aan een of meer weekenden de gehele opleiding volgen? Dat kan en dan telt elk weekend mee als onderdeel van de opleiding. Je kunt de opleiding op elk gewenst weekend starten.

Weekenden 2023

20-22 januari
21- 23 april
6 – 8 oktober
1-3 december 

 

Wat anderen zeggen over de massageweekenden

 

Al een tijdje probeerde ik mee te doen met een weekend van Carla, echter door al dat Corona-gedoe ging menig weekend
niet door. Eindelijk nu dus wel. En wàt een weekend: prima accommodatie, heerlijke massages, goede begeleiding en
mooie  en fijne groepssfeer, heerlijk eten.
Lekker stevig programma, je komt tenslotte om wel wat te doen. Kortom voor mij een compleet weekend waarin ik veel heb geleerd, heb mogen geven en ontvangen, mmm. Voor herhaling vatbaar.

Rob

“ Een heerlijk massage weekend gehad in Havelte, rug, armen, handen, 4- handenmassage en voor mijn gevoel nog veel meer.

Het is echt een cadeau aan jezelf, ik heb genoten, de tijd vloog voorbij, je zit helemaal in je eigen bubbel.
De groep was fijn en Carla begeleidt het op een mooie manier. We gingen zeer respectvol met elkaar om en je bemerkte dat er een hele mooie energie vrij kwam in de groep.
De accomodatie in Havelte is prachtig.
Luc verzorgde de maaltijden en die waren ook prima.
Al met al voor herhaling vatbaar.”
Annie

“In het verleden had ik een keer deelgenomen aan een massageweekend bij Mazzaze. Zomer 2018 begonnen mijn handen en hart te kriebelen; het was helder voor mij dat ik ontspanningsmassage wilde doen. Ik ben me op een aantal plekken gaan oriënteren om te ontdekken wat ik precies wilde en waar. Mijn conclusie was duidelijk, bij Mazzaze.

Vooral omdat Carla met haar hartelijkheid, deskundigheid en warme aandacht vele vormen van ontspanning-massage helder weet over te brengen. De weekenden geven gelegenheid tot een paar dagen achtereen in de massageflow te zijn en verbinding aan te gaan. Dit is heerlijk.

Inmiddels ben ik halverwege de opleiding en heb ik de module dynamische massage afgerond. Ik heb al veel massage mogelijkheden geleerd, ontdekt wat ik prettig en minder prettig vind en ervaar steeds weer hoe fijn wederzijds aanraken is.

Bij het masseren thuis kom ik mezelf tegen in het herkennen van mijn gevoel en aangeven van grenzen. Fijn is dat dit soort dingen ook goed te bespreken zijn met Carla. En zo kom ik steeds een stapje verder. Ik hoop nog veel te leren en vooral te genieten.”

Lida

“Op vrijdag 8 oktober vertrok ik met een dubbel gevoel richting Drenthe. Mijn eerste massage weekend ever. Geboekt bij Mazzaze en Vakantie Anders. De heenreis viel bepaald niet mee, 4 uurtjes met de auto van Heerlen naar Havelte. Echter de aankomst voelde direct als een warm bad. Ontvangst met een heerlijke kop soep en mijn zorgen over thuis verdwenen naar de achtergrond.
Wat volgde was een heerlijke tijd met fijne gesprekken, lekker los op muziek, stilte wandelingen in een super mooie omgeving, heerlijk eten en natuurlijk fijne massages. Heerlijk om te geven maar zeker ook om te ontvangen. weer veel geleerd op massage gebied. Nieuwe uitdagingen.  Ik verheug me al op het volgende weekend.

Het meest bijzondere voor mij was het gevoel van acceptatie en verbondenheid met elkaar. Met de een wat meer als met de ander maar dat was prima. Ik voelde mij speciaal en dat gevoel doet erg goed.

Super bedankt lieve Carla en Luc. Ik ga nog lang nagenieten….en thuis overleggen wanneer ik weer mag..”

Elian

Wat was het een feest om na een lange periode weer deel te nemen aan een massage weekend in Havelte. Met een leuke groep mensen startten we op vrijdagavond, na een korte kennismaking, met de eerste oefeningen. De sfeer was meteen goed. In een korte tijd was, mede door de goed gekozen oefeningen, de verbinding al voelbaar. Zo mooi hoe snel dit blijkbaar kan ontstaan en gedurende het weekend meer en meer voelbaar werd.
Zaterdag en zondag werd er volop in koppeltjes gemasseerd. Carla legde eerst op de grepen, strijkingen enz, op een duidelijke manier uit, zodat alles ook voor iedereen uitvoerbaar was. Voor mij was het lang geleden dat ik zo’n ontspannend weekend heb gehad, Bij de eerste strijkingen op mijn rug zakte ik met een diepe dankbare zucht in de massagetafel en mijn lijf ontving alle massages die volgde met dezelfde dankbaarheid.
Mijn massage werden gelukkig ook heel goed ontvangen. Blijkbaar was ik niet de enige die weer eens toe was aan een massage. Ontspanning, lekker eten, verbinding, mooie gesprekken, prachtige omgeving, fijne locatie… Het was er allemaal. Zorgen, spanning en stress verdween als sneeuw voor de zon. Het voelde  voor mij weer als een heerlijke onderdompeling in een warm bad.
Ellen

Kies het weekend: *

9 + 15 =

Wanneer je jouw gegevens via dit inschrijfformulier verstuurd, ga je akkoord met onze privacyverklaring.