Weekenden

Heb je interesse in een weekend lang massage flow waarin je massages geeft en ontvangt? Dan is dit dé plek voor jou. Wil jij meer in je lichaam komen, meer leren ontspannen, of ben je toe aan ontspanning of zou je voor jezelf thuis wat meer tips en oefening willen voor een fijne massage, kom dan naar de massage weekenden.

In het weekend

Je leert masseren door oefenen massages in tweetallen met uitleg. Er zijn veel grepen uit verschillende stromingen te leren. Naast de lange strijkingen uit de klassieke massage, zijn er ook pulsen uit de dynamische massage, strokes uit de LomiLomi massage en grepen uit de Balinese massage. Een uitdagende verrassende combinatie die heerlijk ontspannend is.

 De workshops

In elk weekend is er ook een workshop waarin je kennismaakt met  een andere massage vorm zoals bijvoorbeeld klankschaalmassage, gembermassage, cuppingmassage, voetenwassingen,
4-handenmassage, aroma zorg, Lomilomi of HotStone massage.
Lees in de agenda bij het weekend wat er specifiek in dat weekend aan bod komt, dat is elke weekend weer anders.

Voor wie?

Voor vrouwen en mannen, met en zonder massage-ervaring. Een veilige sfeer waarin aandacht is voor wat jij nodig hebt. Je kunt alleen of samen met iemand anders komen. Omdat we een heel weekend samen zijn, van vrijdagavond tot zondagmiddag, kom je in een ontspannen massageflow. Het enige wat je dit weekend hoeft te doen, is er te zijn en je laten meenemen in alle massages, samen met gelijkgestemden.

 Aan het einde van een massageweekend:

  • heb je een breed scala aan massagegrepen en technieken geleerd en geoefend
  • kun je een gevarieerde massage geven van ruim een half uur
  • heb je ervaring opgedaan met het geven van verschillende massages bij diverse mensen
  • heb je de basisbeginselen onder de knie om een goede ontspanningsmassage van een half uur te geven
  • weet je hoe je je eigen lichaam kunt inzetten om optimaal gebruik te maken van je lichaamskracht
  • heb je zelf massages ontvangen en gevoeld wat dat met je doet
  • heb je een specifiek thema doorgewerkt tijdens de workshop
  • ontvang je het deelcertificaat van dit weekend
  • heb je mooie, interessante mensen ontmoet
  • ben je relaxed en weer vol energie

Los weekend: € 335,00 (inclusief verblijf en alle maaltijden)

Wil je na deelname aan een of meer weekenden de gehele opleiding volgen? Dat kan en dan telt elk weekend mee als onderdeel van de opleiding. Je kunt de opleiding op elk gewenst weekend starten.

Weekenden

2021

8-10 oktober
19-21 november

2022

28-30 januari
11-13 maart
29 april – 1 mei
17-19 juni
7-9 oktober
25-27 november

 

 

Wat anderen zeggen over de massageweekenden

“In het verleden had ik een keer deelgenomen aan een massageweekend bij Mazzaze. Zomer 2018 begonnen mijn handen en hart te kriebelen; het was helder voor mij dat ik ontspanningsmassage wilde doen. Ik ben me op een aantal plekken gaan oriënteren om te ontdekken wat ik precies wilde en waar. Mijn conclusie was duidelijk, bij Mazzaze.

Vooral omdat Carla met haar hartelijkheid, deskundigheid en warme aandacht vele vormen van ontspanning-massage helder weet over te brengen. De weekenden geven gelegenheid tot een paar dagen achtereen in de massageflow te zijn en verbinding aan te gaan. Dit is heerlijk.

Inmiddels ben ik halverwege de opleiding en heb ik de module dynamische massage afgerond. Ik heb al veel massage mogelijkheden geleerd, ontdekt wat ik prettig en minder prettig vind en ervaar steeds weer hoe fijn wederzijds aanraken is.

Bij het masseren thuis kom ik mezelf tegen in het herkennen van mijn gevoel en aangeven van grenzen. Fijn is dat dit soort dingen ook goed te bespreken zijn met Carla. En zo kom ik steeds een stapje verder. Ik hoop nog veel te leren en vooral te genieten.”

Lida

“De opleiding bij Mazzaze was voor mij een ontdekking naar een vorm van massage vanuit gevoel. Daarvoor masseerde ik vooral probleem gericht. Inmiddels enkele jaren verder heb ik hierin een prima balans gevonden.
De onderscheidende factor van de opleiding bij Mazzaze zijn voor mij de weekenden. Je komt even los van je dagelijkse bezigheden en bent gericht bezig met massage. Dit heb ik echt als uniek ervaren. In ieder massage weekend is er naast je opleiding ook altijd aandacht voor een andere vorm van massage. Hierdoor maak je kennis met veel verschillende massage vormen waar je dan ook je interesse weer mee kan uitbreiden.”

Robert

12 + 5 =

Wanneer je jouw gegevens via dit inschrijfformulier verstuurd, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Open chat