Weekenden

Heb je interesse in een weekend lang massage flow waarin je massages geeft en ontvangt? Dan is dit dé plek voor jou. Wil jij meer in je lichaam komen, meer leren ontspannen, of ben je toe aan ontspanning of zou je voor jezelf thuis wat meer tips en oefening willen voor een fijne massage, kom dan naar de massage weekenden.

In het weekend

Je leert masseren door oefenen massages in tweetallen met uitleg. Er zijn veel grepen uit verschillende stromingen te leren. Naast de lange strijkingen uit de klassieke massage, zijn er ook pulsen uit de dynamische massage, strokes uit de LomiLomi massage en grepen uit de Balinese massage. Een uitdagende verrassende combinatie die heerlijk ontspannend is.

De workshops

In elk weekend is er ook een workshop waarin je kennismaakt met  een andere massage vorm zoals bijvoorbeeld klankschaalmassage, gembermassage, cuppingmassage, voetenwassingen, 4-handenmassage, aroma zorg, Lomilomi of HotStone massage.

In het  oktober weekend is dat de gembermassage en in december een HotStone massage.

Voor wie?

Voor vrouwen en mannen, met en zonder massage-ervaring. Een veilige sfeer waarin aandacht is voor wat jij nodig hebt. Je kunt alleen of samen met iemand anders komen. Omdat we een heel weekend samen zijn, van vrijdagavond tot zondagmiddag, kom je in een ontspannen massageflow. Het enige wat je dit weekend hoeft te doen, is er te zijn en je laten meenemen in alle massages, samen met gelijkgestemden.

 Aan het einde van een massageweekend:

  • heb je een breed scala aan massagegrepen en technieken geleerd en geoefend
  • kun je een gevarieerde massage geven van ruim een half uur
  • heb je ervaring opgedaan met het geven van verschillende massages bij diverse mensen
  • heb je de basisbeginselen onder de knie om een goede ontspanningsmassage van een half uur te geven
  • weet je hoe je je eigen lichaam kunt inzetten om optimaal gebruik te maken van je lichaamskracht
  • heb je zelf massages ontvangen en gevoeld wat dat met je doet
  • ontvang je het deelcertificaat van dit weekend
  • heb je mooie, interessante mensen ontmoet
  • ben je relaxed en weer vol energie

Los weekend: € 385,00 (inclusief verblijf en alle maaltijden)

Een heel weekend voor jezelf, aanraken en aangeraakt worden.

Weekenden 2023

20-22 januari
21- 23 april
6 – 8 oktober
1-3 december 

Vanaf januari 2024 kun je meedoen aan de jaartraining van vijf weekenden.

 

Wat anderen zeggen over de massageweekenden

“ Een heerlijk massage weekend gehad in Havelte, rug, armen, handen, 4- handenmassage en voor mijn gevoel nog veel meer.

Het is echt een cadeau aan jezelf, ik heb genoten, de tijd vloog voorbij, je zit helemaal in je eigen bubbel.
De groep was fijn en Carla begeleidt het op een mooie manier. We gingen zeer respectvol met elkaar om en je bemerkte dat er een hele mooie energie vrij kwam in de groep.
De accomodatie in Havelte is prachtig.
Luc verzorgde de maaltijden en die waren ook prima.
Al met al voor herhaling vatbaar.”
Annie

Wat was het een feest om deel te nemen aan een massage weekend in Havelte. Met een leuke groep mensen startten we op vrijdagavond, na een korte kennismaking, met de eerste oefeningen. De sfeer was meteen goed. In een korte tijd was, mede door de goed gekozen oefeningen, de verbinding al voelbaar. Zo mooi hoe snel dit blijkbaar kan ontstaan en gedurende het weekend meer en meer voelbaar werd.
Zaterdag en zondag werd er volop in koppeltjes gemasseerd. Carla legde eerst op de grepen, strijkingen enz, op een duidelijke manier uit, zodat alles ook voor iedereen uitvoerbaar was. Voor mij was het lang geleden dat ik zo’n ontspannend weekend heb gehad, Bij de eerste strijkingen op mijn rug zakte ik met een diepe dankbare zucht in de massagetafel en mijn lijf ontving alle massages die volgde met dezelfde dankbaarheid.
Mijn massage werden gelukkig ook heel goed ontvangen. Blijkbaar was ik niet de enige die weer eens toe was aan een massage. Ontspanning, lekker eten, verbinding, mooie gesprekken, prachtige omgeving, fijne locatie… Het was er allemaal. Zorgen, spanning en stress verdween als sneeuw voor de zon. Het voelde  voor mij weer als een heerlijke onderdompeling in een warm bad.
Ellen

Kies het weekend: *

1 + 13 =

Wanneer je jouw gegevens via dit inschrijfformulier verstuurd, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Verified by MonsterInsights