Date

nov 13 2020 - nov 15 2020

Time

20:00 - 16:00

Cost

€ 335,00

Massageweekend 13-15 nov

Heb je interesse in een weekend lang massage flow waarin je massages geeft en ontvangt? Dan is dit dé plek voor jou. Wil jij meer in je lichaam komen, meer leren ontspannen, of ben je toe aan ontspanning of zou je voor jezelf thuis wat meer tips en oefening willen voor een fijne massage, kom dan naar de massage weekenden.

In het weekend

Je leert masseren door oefenen massages in tweetallen met uitleg. Er zijn veel grepen uit verschillende stromingen te leren. Naast de lange strijkingen uit de klassieke massage, zijn er ook pulsen uit de dynamische massage, strokes uit de LomiLomi massage en grepen uit de Balinese massage. Een uitdagende verrassende combinatie die heerlijk ontspannend is.

Elk weekend bevat een rugmassage, dat is een fijn gebied om gemasseerd te worden, kom je lekker in je lijf! In dit weekend is er ook een uitgebreide armen en handen massage. Dit is verrassend fijn en prettig. Armen en handen zijn de hele dag actief en je gebruikt ze heel veel. Je zult ervan versteld staan hoe fijn het is om op deze lichaamsdelen een uitgebreide massage te ontvangen en te geven.
Een 4-handenmassage is ook heel verrassend! Twee mensen masseren jou tegelijk met 4 handen. geweldige oefening in overgave als je dit gaat ontvangen. En bij het geven is het de uitdaging om op de andere masseur èn de gemasseerde te letten.Een bijzondere oefening in non-verbale communicatie.

Coronaproof
Met alle deelnemers heb ik vooraf contact om coronacheck te doen. iemand met klachten mag niet meedoen. Tijdens de massages zelf zal er geen afstand van 1,5 meter zijn uiteraard en dat is ook toegestaan. De ruimte zal goed geventileerd worden. Buiten de massages om bewaken we met elkaar de afstand van 1,5 meter. Met alle deelnemers heb ik vooraf contact om coronacheck te doen. iemand met klachten mag niet meedoen. Tijdens de massages zelf zal er geen afstand van 1,5 meter zijn uiteraard en dat is ook toegestaan. De ruimte zal goed geventileerd worden en we zullen buiten de massages wel zoveel mogelijk de afstand bewaren, in elk geval ieders persoonlijke wens daarin respecteren. Er is ruimte genoeg om dit te waarborgen. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor ons gedrag.Ieders persoonlijke wens wordt daarin gerespecteerd.
Er is ruimte genoeg om dit te waarborgen. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor ons gedrag.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat