Voor vrouwen van Revief

In samenwerking met Revief biedt Mazzaze een speciaal arrangement aan.
Revief is een stichting voor mensen die als kind te maken hebben gehad met seksueel misbruik.

Ben jij als kind seksueel misbruikt?
Heb je moeite met aanrakingen?
Vecht je tegen de lichaamsbehoefte die wel in jou aanwezig is?

De massage-ontmoeting is een weekend voor vrouwen waarin aanraking als een heling wordt ingezet.Voor veel vrouwen die seksueel zijn misbruikt, is aanraking een lastig item vanwege de nare en moeilijke ervaringen. Tegelijkertijd is aanraken een lichaamsbehoefte die ook troostend en helend kan werken. Daarom organiseert Mazzaze deze 2-daagse samen met stichting Revief.

 

Eigen regie

Je leert in een rustige, veilige omgeving om massages te geven aan andere vrouwen (met dezelfde nare ervaring) en om massages te ontvangen. Je zult ervaren dat aanraken ook fijn kan zijn en troost kan geven.

 

Herstelproces

Dit weekend helpt iedere deelnemer om een flinke stap te maken in het herstelproces van de negatieve ervaringen van seksueel misbruik.Twee hele dagen in deze veilige setting om veel ervaringen te delen met lotgenoten, het mag er allemaal zijn.Er staan verschillende massages op het programma en er is ruim voldoende professionele begeleiding aanwezig van Mazzaze en Revief.

 

Massage als heling

In december 2017 was er het eerste massageweekend voor vrouwen met seksueel misbruik, dat was een daverend succes. Onze deelnemers hebben het bijzonder positief beoordeeld met geweldige ervaringen en het cijfer 9! Lees in het blog ‘Massage als heling’ alles over dat weekend van december.

 

Massage-ontmoeting voor vrouwen met seksueel misbruik

Praktische info

2 – 3 november 2019
Zaterdag 10 uur – zondag 16.30 uur

Locatie: De Horst Driebergen
Gezonde maaltijden en een overnachting op een eigen kamer

Prijs: €260,- (geheel verzorgd, inclusief 1 overnachting)

13 + 6 =

Vul de velden hiernaast zo volledig mogelijk in. We nemen dan contact met je op om één en ander door te spreken. Ben je al eens deelnemer geweest? Boek dan direct jouw plek.