Home Events Workshops Workshop Dynamische massage

Workshop Dynamische massage

Dynamische massage is een zachte massagevorm die op de dieperliggende spieren werkt en de gemasseerde vrij snel naar een diepe ontspanning brengt.

Dynamische massage wordt ook holistic pulsing genoemd.
Pulsen zijn handelingen die het lichaam in beweging zetten om een golfbeweging te veroorzaken. Zoals een steen in het water, met respect voor het natuurlijke ritme, gaan er golfjes door het gehele lichaam wat een uitermate rustgevend effect heeft. Juist door dit respect, de zachtheid en veiligheid kan er in je lichaam veel aangeraakt worden.

De 5-daagse workshop

Dynamische massage kent hoofd en zijstromen. De hoofdstroom veroorzaakt een golfbeweging in het hele lichaam. De zijstroom is meer gefocust op een bepaald lichaamsdeel. Er zijn 4 soorten pulsen die elk een andere beweging creëren: zijwaartse pulsen, voor- en achterwaartse pulsen, op- en neerwaartse pulsen en diagonale pulsen.

In 5 dagen leer je stapsgewijs alle  grepen en de techniek om deze massage te kunnen geven. Om dit te leren is er veel oefening nodig. Tussen de workshopdagen in is het belangrijk om te oefenen om daarna de volgende stap te maken. OP de laatste dag leer je hoe je de dynamische massage kunt integreren in een massage met olie.

De laatste dag van de workshop is een oefendag; je bent dan ook welkom als je de workshop al eerder gedaan hebt.

In kleine groepen

De workshops wordt in kleine groepen gegeven om een goede begeleiding te kunnen ontvangen.

Praktisch

Data:  22 maart start , vervolgdagen op  5 april| 19 april | 3 mei| 24 mei 2023
Plaats: Leusden.
Tijd: 10 tot 17 uur
Deelname kosten:  € 475,- inclusief gezonde lunch, handouts èn het certificaat

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verified by MonsterInsights