Ze laat haar buik masseren

by | 15 maart 2022 | Massageweekenden, Persoonlijke ontwikkeling

Ze is dol op massage en superleergierig. Buikmassage is best spannend, alle andere massages vindt ze heerlijk. Ze is gelukkig getrouwd, woont in een dorp in het midden van het land, fulltime moeder van drie kids en heeft uitgesproken meningen over wereldse zaken. Het schoolplein bezoekt ze elke dag, voelt zich daar niet altijd gehoord en erkent om wie ze is. Ze is in een behoudende en zuinig levende omgeving opgegroeid. Alleen dingen doen die noodzakelijk zijn, meer niet.

Haar moederrol vindt ze fijn. En er is meer. Langzaamaan staat ze zichzelf toe om dat ‘meer’ te ontdekken. Om als volwassenen vrouw (los van haar gezin) activiteiten te ondernemen. En zich verder te ontwikkelen in dingen die ze fijn vindt. Daarom komt ze naar de Mazzaze massageweekenden voor body en mind. Ze geniet enorm, leert en groeit. Ze vertelt over wat zij belangrijk vindt en spreekt haar gedachten uit. Haar waarheid waarin ze zich vaak miskent voelt.

Dit weekend is er buik massage, de plaats in je lijf waar veel emoties opgeslagen worden.
Ze vindt het heel spannend maar gaat het aan. Spreekt ook uit dat ze het spannend vindt, en voelt zich gehoord. Stelt haar gerust. En het troost en ondersteunt haar. Ze laat haar buik masseren. Er is aandacht voor haar. Beetje bij beetje vertrouwt ze het. En geeft zich over aan de handen van de collega deelnemer die haar deze massage geeft.
Ze wordt geraakt, tranen vloeien, het is geweldig. Ze is dankbaar en trots op zichzelf en heel blij met deze prachtige ervaring. 

Verified by MonsterInsights