Mazzaze tassen op reis

by | 16 september 2021 | in de maatschappij, Massage, Massageweekenden

In 2007 ben ik begonnen met Mazzaze. Ik had net mijn massage opleiding afgerond en was begonnen met massages aan huis. Al snel ben ik workshops gaan geven, daar kwamen weekenden bij en inmiddels is het een unieke, professionele massage opleiding geworden, waar je meer leert dan alleen masseren. Het is ook een persoonlijk ontwikkelingsproces waarbij je je eigen lichaamssignalen onderzoekt en serieus neemt. 

Dat is nodig en belangrijk om massages op maat te kunnen geven. Afgestemd op die persoon op jouw massagetafel. Het is van belang dat je uit eigen ervaring weet welk effect massage heeft en waar je als professional op dient te letten en er zorgvuldig mee om dient te gaan.

Vijftigste weekend


Net voor de corona tijd, in december 2019, vond het vijftigste massage weekend plaats. Mooie reden om een feestje te vieren en dat hebben we gedaan. Er was natuurlijk veel tijd en aandacht voor massages. En door de workshop aromazorg waren er heerlijke geuren van o.a. eucalyptus, lavendel en mandarijn. Ruiken en “proeven” op je huid, leren wanneer je welke etherische olie kunt toepassen en soms zelfs vermengen met elkaar. Met een uitgebreide handen massage hebben we het helemaal getest. De geuren bleven nog lang hangen.

Mazzaze tas


Vanwege het jubileum heb ik Mazzaze tassen ontworpen en laten maken. Aan alle deelnemers van dat weekend heb ik een tas cadeau gegeven. Ze werden leuk ontvangen. En daarmee zijn de tassen op reis gegaan. Door het hele land. Want Mazzaze deelnemers wonen door het hele land verspreid. Zo komt er ook een Mazzaze tas bij jou in de buurt.

Heel Nederland gaat nu Mazzaze ontdekken. En kan heel Nederland de weekenden van Mazzaze bezoeken om ook in die heerlijke massage flow te zijn en te leren masseren. Wat zal in het hele land de ontspanning door massage dan toenemen!

Verified by MonsterInsights