Voor vrouwen

Alle programma’s op deze pagina zijn alleen voor vrouwen.
Omdat het een vrouwenenergie en veiligheid biedt.

Godinnenreis online

 In de godinnenreis onderzoeken we de godinnen in jezelf. De godinnen staan symbool voor de verschillende rolmodellen van vrouwen. Deze verschillende archetypen gebruiken we om je eigen innerlijke patronen te onderzoeken.

In verbinding met elkaar, vrouwen die samen op reis gaan en hun ervaringen en ontdekkingen willen delen om te groeien.

Kennis van de godinnen verschaft je een middel om jezelf en je relatie-keten te begrijpen.
De godin in elke vrouw is een theorie die juist gebaseerd is op de verschillende patronen die vrouwen in zich hebben.

We starten online en later, zodra het weer kan, gaan we elkaar ook in live bijeenkomsten ontmoeten.

Een verdiepende reis
Je gaat op reis met een groep van 6-8 vrouwen. Drie avonden online. Met een vaste groep  de verdieping in.  Je bepaalt zelf met welk eigen thema je aan de slag gaat. Met een reiswerkboek en thuis-opdrachten ter voorbereiding. Samen op pad, soms iets buiten je comfortzone en ontdekken hoe fijn het daar is.

Data, tijd en prijs 
Data nieuwe reis
13, 27 oktober, 10 november 2021

19.30 – 21.00 uur
Deze reis van 3 avonden kost € 75 inclusief het werkboek 

De reis en de live bijeenkomst
De reis online vraagt om een live event om elkaar persoonlijk te ontmoeten.
Dan doen we andere oefeningen met meditatie, dans en aanrakingen
Deze live bijeenkomst wordt gepland zodra het weer mogelijk is i.v.m. de coronamaatregelen. In het midden van het land. De locatie en de prijs volgen later.

Aanmelden
Meld je je aan via het formulier onder aan deze pagina.

 

Godinnenavonden in de zomerweken van VakantieAnders

Deze godinnen avonden zijn wekelijkse workshops op het Zomerfestival van VakantieAnders. Ze zijn speciaal voor vrouwen om het vrouw zijn te vieren! Met meditatie, dans, kaarten, gesprekken en massage. In een hechte verbinding in een mooie zachte sfeer maken we er met elkaar een bijzondere avond van. Kom je een hele week meedoen aan het zomerfestival, dan kun je deze (gratis) aan deze unieke workshop meedoen.

Voor vrouwen met verleden met seksueel misbruik

 In samenwerking met Revief biedt Mazzaze een massage-proeverij aan.
Ben jij als kind seksueel misbruikt?
Heb je moeite met aanrakingen?
Zou je het wel graag willen?

De Massage-Proeverij is een dag voor vrouwen waarin aanraking helend kan werken. Voor veel vrouwen die seksueel zijn misbruikt, is aanraking moeilijk vanwege hun nare en moeilijke ervaringen. Tegelijkertijd is aanraken een lichaamsbehoefte die ook troostend en helend kan werken. Daarom organiseert Mazzaze met Revief  deze unieke dag.

Mazzaze is een massage  opleiding voor mensen die een massage willen ondergaan of willen leren masseren. Revief is een stichting om mensen die als kind te maken hebben gehad met seksueel misbruik  met elkaar in contact te brengen.

Massage als heling

Deze dag kan de deelnemers helpen in hun herstel van negatieve ervaringen met  seksueel misbruik. Een dag om door middel van massage te leren genieten van anderen aanraken en zelf aangeraakt te worden. Er staan verschillende massages op het programma en er is voldoende professionele begeleiding aanwezig van Mazzaze en Revief. Daarnaast is er alle ruimte om persoonlijke ervaringen te delen met lotgenoten.

 

Eigen regie

Op deze dag gaat het om de ervaring  van positieve aanrakingen. Je leert in een kleine groep in een  rustige en veilige omgeving om stapje voor stapje een massage te geven aan andere vrouwen  en om massage te ontvangen. Iedereen kan haar grenzen aangeven, die worden uiteraard gerespecteerd.

 

Hoe ziet het programma er uit?

 Op deze dag is  tijd om kennis te maken en vertrouwd te raken met elkaar.  Aanraakoefeningen, zachte ontspanningsmassages en tijd voor gesprekken. Aandacht, gezien en gehoord worden en zelf de regie hebben zijn belangrijke waarden.

Praktisch

Datum: 6 maart 2021 Wegens de corona maatregelen wordt deze datum verplaatst.
Het is nog niet bekend wanneer dat zal zijn. Zodra het belend is wordt het hier gepubliceerd.
Mocht je vragen hebben kun je me mailen of bellen.
Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Landgoed De Horst in Driebergen
Deelname prijs: € 82,50 (inclusief koffie/thee en lunch)

Wil je deelnemen aan deze dag, meld je dan  aan via onderstaand formulier. Na aanmelding nemen we contact met je op. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers

 

Lees de blogs voor meer info
Massage als heling na seksueel misbruik

 ’Op een andere manier luisteren naar elkaars verhalen’

 

Stichting Revief staat voor ‘Kracht in Kwetsbaarheid‘. Kinderen die te maken krijgen met seksueel misbruik zijn op jonge leeftijd in hun groei en levenslust beschadigd. Dat maakt hen als volwassenen vaak kwetsbaar. Tegelijkertijd zijn zij vaak krachtig. Revief wil een herkenbare en zichtbare organisatie zijn voor lotgenoten in hun kracht én in hun kwetsbaarheid.

Ja, ik meld me aan voor de godinnenreis

1 + 8 =

Geverifieerd door MonsterInsights