Voor vrouwen

Mazzaze is er voor mannen en vrouwen. Er zijn ook activiteiten die alleen voor vrouwen toegankelijk zijn. Omdat het een vrouwenenergie vraagt, zoals bij de godinnenavonden. Of omdat het veiligheid voor vrouwen biedt zoals bij de weekenden met Revief.

Revief

Mazzaze biedt in samenwerking met Revief massage weekenden aan. Die zijn alleen toegankelijk voor vrouwen die ervaring hebben met seksueel misbruik op jonge leeftijd. In de weekenden gaat het om ervaringen met positieve aanrakingen.

Stichting Revief staat voor ‘Kracht in Kwetsbaarheid‘. Kinderen die te maken krijgen met seksueel misbruik zijn op jonge leeftijd in hun groei en levenslust beschadigd. Dat maakt hen als volwassenen vaak kwetsbaar. Tegelijkertijd zijn zij vaak krachtig. Revief wil een herkenbare en zichtbare organisatie zijn voor lotgenoten in hun kracht én in hun kwetsbaarheid.

Godinnenavonden

Deze godinnen avonden zijn wekelijkse workshops op het Zomerfestival van VakantieAnders. Ze zijn speciaal voor vrouwen om het vrouw zijn te vieren! Met meditatie, dans, kaarten, gesprekken en massage. In een hechte verbinding in een mooie zachte sfeer maken we er met elkaar een bijzondere avond van. Kom je een hele week meedoen aan het zomerfestival, dan kun je deze (gratis) aan deze unieke workshop meedoen.