Voor vrouwen

Mazzaze is er voor mannen en vrouwen. Er zijn ook activiteiten die alleen voor vrouwen toegankelijk zijn. Omdat het een vrouwenenergie vraagt, zoals bij de godinnenavonden. Of omdat het veiligheid voor vrouwen biedt zoals bij de weekenden met Revief.

Godinnenavonden

Deze godinnen avonden zijn wekelijkse workshops op het Zomerfestival van VakantieAnders. Ze zijn speciaal voor vrouwen om het vrouw zijn te vieren! Met meditatie, dans, kaarten, gesprekken en massage. In een hechte verbinding in een mooie zachte sfeer maken we er met elkaar een bijzondere avond van. Kom je een hele week meedoen aan het zomerfestival, dan kun je deze (gratis) aan deze unieke workshop meedoen.

Revief

In samenwerking met Revief biedt Mazzaze een speciaal massage weekend aan.
Mazzaze is een massage  opleiding voor mensen die een massage willen ondergaan of willen leren masseren. Revief is een stichting voor mensen die als kind te maken hebben gehad met seksueel misbruik.

Ben jij als kind seksueel misbruikt?
Heb je moeite met aanrakingen?
Zou je het wel graag willen?

De Massage-Ontmoeting is een weekend voor vrouwen waarin aanraking helend kan werken.Voor veel vrouwen die seksueel zijn misbruikt, is aanraking moeilijk vanwege hun nare en moeilijke ervaringen. Tegelijkertijd is aanraken een lichaamsbehoefte die ook troostend en helend kan werken. Daarom organiseert Mazzaze met Revief  dit unieke weekend.

 

Massage als heling

Dit weekend kan de deelnemers helpen in hun herstel van negatieve ervaringen met  seksueel misbruik. Een weekend om door middel van massage te leren genieten van anderen aanraken en zelf aangeraakt te worden. Er staan verschillende massages op het programma en er is voldoende professionele begeleiding aanwezig van Mazzaze en Revief. Daarnaast is er alle ruimte om persoonlijke ervaringen te delen met lotgenoten.

Eigen regie

In dit weekend gaat het om de ervaring  van positieve aanrakingen. Je leert in een kleine groep in een  rustige en veilige omgeving om stapje voor stapje massages te geven aan andere vrouwen  en om massages te ontvangen. Iedereen kan haar grenzen aangeven, die worden uiteraard gerespecteerd.

Hoe ziet het programma er uit?

In deze weekenden is er alle  tijd om kennis te maken, vertrouwd te raken met elkaar en de aanrakingen op te bouwen en te ervaren. Daarvoor doen we aanraakoefeningen en zachte ontspanningsmassages. In het programma is ruimschoots tijd voor gesprekken en rust momenten. Aandacht, gezien en gehoord worden en zelf de regie hebben zijn belangrijke waarden die we hanteren in deze dagen.

Deze weekenden zijn twee aaneengesloten dagen in een fijne locatie in het midden van het land waar privacy, rust en ruimte ruimschoots aanwezig zijn. De maaltijden zijn verzorgd en er is een overnachting in een eenpersoons slaapkamer.

In 2017 was er het eerste massageweekend

voor vrouwen met seksueel misbruik ervaring, dat was een groot  succes.
Onze deelnemers hebben het bijzonder positief beoordeeld met geweldige ervaringen en het cijfer 9!
Lees ook de blogs voor meer info
Massage als heling na seksueel misbruik

en

’Op een andere manier luisteren naar elkaars verhalen’
door deelneemster aan het eerste weekend Annelies van Eijsden

Het hele team was aanwezig op de lotgenotendag op 14 september 2019

Praktische info

Wanneer: Weekend van 2 & 3  november 2019
Waar: De Horst in Driebergen
Kosten: €260 euro inclusief de maaltijden, drankjes en overnachting op 1 persoonskamer

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen, of op de website van Revief. Voordat je aanmelding definitief is vind er een telefonisch intake gesprek plaats. Het weekend is bedoeld voor vrouwen die al een eind op weg zijn in hun therapie- of herstelproces. 

Stichting Revief staat voor ‘Kracht in Kwetsbaarheid‘. Kinderen die te maken krijgen met seksueel misbruik zijn op jonge leeftijd in hun groei en levenslust beschadigd. Dat maakt hen als volwassenen vaak kwetsbaar. Tegelijkertijd zijn zij vaak krachtig. Revief wil een herkenbare en zichtbare organisatie zijn voor lotgenoten in hun kracht én in hun kwetsbaarheid.

Ja, ik meld me aan voor het weekend van Revief

9 + 1 =

Vul de velden hiernaast zo volledig mogelijk in. We nemen dan contact met je op om één en ander door te spreken.

Voor vragen kun je terecht bij: Carla Pleijers, Mazzaze (info@mazzaze.nl of 06-45770370)
of: Ellen Vogelezang, Revief (ellenvogelezang.revief@gmail.com   of 06-54602345)

Open chat