Reizen  |  Body & Mind-reis

Een exclusieve hartverwarmende reis voor  vrouwen.

Een zalige inspiratiereis voor body en mind waarin je alle tijd hebt voor jezelf. Een week om te ontdekken, onderzoeken en herbronnen, waar word jij blij van? Massages, mindfulness oefeningen, schrijfopdrachten, aanrakingen die raken, meditaties, wandelingen in de prachtige omgeving en mooie gesprekken helpen je om te herbronnen, keuzes te maken, op te laden en een thema of vraag verder te onderzoeken. De ervaring leert dat de antwoorden dan vanzelf komen.

In een mooie omgeving

Bovendien verken je een wonderschoon gebied in Catalonië, in het noorden van Spanje. We maken een prachtige tocht door het mystieke Montsant gebergte naar een oud dorpje met adembenemende vergezichten. We slenteren door de straatjes van de eeuwenoude Catalaanse stad Tarragona. En we bezoeken een fabelachtige waterbron in de bergen en wandelen over goed begaanbare mooie wandelpaden langs bergwanden.

Ont-moeten en ontmoeten

Ontspannen, genieten, loslaten, ontmoeten en tot rust komen. Heerlijke maaltijden en lekker veel buiten, met tijd voor jezelf, maken het compleet. Om boordevol energie en vol nieuwe inzichten weer naar huis te gaan.

Wil je meer weten over deze reis? Dan nodigen we je van harte uit voor een tapas avond. We ontmoeten elkaar in Spaanse sfeer en bij het genot van een drankje en hapje vertellen we alles over deze reis. Dat kan een mooi begin van deze unieke reis zijn. Deze avonden zijn in mei en juni 2020 in Amersfoort. Exacte data volgen.

2 + 11 =

Landhuis in de bergen

Je logeert in een ruim sfeervol landhuis in de bergen bij het stadje Alforja, op een plek die nog nauwelijks ontdekt is door toeristen. Het huis is exclusief van ons en is van alle gemakken voorzien. Het is omgeven door een grote tuin met boomgaard en een zwembad waar je volop van kan genieten.

De begeleiders

Deze reis is een samenwerkingsverband van Mazzaze, Vakantieanders  en  Commundo 
Carla Pleijers en Yolande van Wijk zullen jou op deze reis begeleiden. Wij werken beiden vanuit onze missie om mensen in hun eigen kracht te laten komen.
Carla is masseur, opleider en vakantieorganisator.
Je zelf raken en aanraken, jezelf steeds meer en beter leren kennen op een zachte, soms confronterende en ontspannen manier. Massage is er een belangrijk onderdeel van. Ze is hartelijk, krachtig, verbindend, zorgzaam een heeft persoonlijke aandacht voor alle deelnemers.

Yolande is businesscoach, reisleider en ondernemer. Begin bij jezelf en eindig niet bij jezelf is haar levensmotto. Ze is enthousiast, krachtig, humorvol, betrokken, verbindend, liefdevol en prikkelend.

“Wat ik mee naar huis neem is vertrouwen op mijn eigen basis/bron, dat brengt ook weer zachtheid”

12 + 6 =

Praktisch

Op deze reis is er plaats voor 4 vrouwen.

Reisdata:  zondag 4 oktober tot vrijdagavond 9 oktober 2020
Prijs:  € 1300 op een royale 2 pers kamer met eigen badkamer of € 1450 voor een grote 1 pers kamer met eigen badkamer.
Inbegrepen:  alle maaltijden (uit èn thuis eten), uitstapjes, oefeningen, massages en persoonlijke gesprekken.
Bijkomende kosten: vlucht 80-125 euro (Eindhoven-Reus)

Ga je mee op reis naar deze heerlijke hartverwarmende  verwenweek voor jezelf?

 

Wanneer je jouw gegevens via dit inschrijfformulier verstuurd, ga je akkoord met onze privacyverklaring.