Opleiding

Bij Mazzaze word je opgeleid tot ontspanningsmasseur. Na het doorlopen van de opleiding heb je een variatie aan handvatten om een juiste ontspanningsmassage te geven.
Je leert uiteraard verschillende massagetechnieken. Maar je leert bovendien om te masseren vanuit je hart, met al je aandacht. Op deze manier is een massage zowel voor jou als de klant verrijkend. Bovendien reikt Mazzaze je mogelijkheden aan om (het effect van) een massage te verdiepen, zoals geuraroma’s, rituele voetwassing of een haptonomische benadering.

Stap in je persoonlijke ontwikkeling
De opleiding is ook een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Massage is een vorm van lichaamswerk. Emoties sla je op in je lichaam, zeker als het om onverwerkte emoties gaat. Iets wat bij jou in je onbewuste zit weet je lichaam wel. Met massage maak je gebruik van de wijsheid van je eigen lichaam, dat kan heel confronterend zijn, en ook heel verhelderend waardoor je volgende stappen maakt.
Welke items of thema’s je gaat uitwerken of aanpakken weet je deels vooraf maar tijdens de opleiding wordt het zeker duidelijk. Je kunt niet om je eigen lichaamssignalen heen. De opleiding vindt plaats in een veilige en vertrouwde omgeving met begeleiding van professionals.

In elk weekend ligt het accent op één deel van het lichaam, bijvoorbeeld de rug of de benen. Maar hoewel één lichaamsgebied centraal staat, wordt ook de rest van het lichaam aangeraakt. We oefenen in houding, techniek en vaardigheden.

De opleiding wordt in weekenden gegeven. Het unieke aan deze opleiding is dat je je eigen tempo kunt kiezen en in elk weekend kunt starten. Naast de massages is er elk weekend ook veel aandacht voor ontmoetingen met jezelf en anderen.

Om het Mazzaze certificaat te behalen is deelname nodig aan:

  • 8 verschillende reguliere weekenden
  • 1 integratie weekend
  • 4 daagse dynamische massage
  • 2 losse moduledagen
  • 2 supervisiemassages
  • de eindopdracht

Met het Mazzaze certificaat kun je goede persoonlijke ontspanningsmassages geven.
Na het behalen van je diploma kun je aan het Mazzaze netwerk deelnemen.

Kosten totale opleiding: € 2195,00 (exclusief verblijfskosten)

Deze massage opleiding is ook een stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt de verschillende massage-weekenden ook los volgen. Een heerlijk ontspannen weekend waarin je veel leert!

Wat anderen zeggen over de opleiding

“Tussen september 2016 en november heb ik de opleiding bij Mazzaze gevolgd en afgerond. Een opleiding die ik vooraf als onmogelijk achtte. Als overlever van seksueel kindermisbruik zijn aanrakingen en aangeraakt worden, nu eenmaal geen alledaags pretje. Ik wilde mijn angsten toch wel heel graag overwinnen en besloot mijn angsten maar “gewoon” aan te gaan.

Mede door de zachte en zorgzame begeleiding door Carla hier heb ik geen  zeker spijt van gehad. Zalig, Zacht, en Zorgzaam, daar staat de 3x Z voor in Mazzaze en dat klopt ook helemaal. De massages die je leert geven, zijn zalig, zacht en zorgzaam, maar de begeleiding door Carla is dit zeker ook. Met zachte zorgzaamheid voor iedere deelnemer begeleidt zij de massage weekenden. Met de grootste zorgzaamheid worden de alle technieken uitgelegd. Lukt een greep of strijking niet zo goed dan komt Carla op zachte, zorgzame manier je te hulp. Je doet het dan ook niet fout, maar soms kan het net even iets beter, of anders.

De massages die je tijdens een massage weekend ontvangt, zijn zacht, zorgzaam en zalig, omdat Carla de zorgzaamheid voor de masseurs en gemasseerden, en de zachtheid die zij zelf uitstraalt, goed over weet te brengen op iedere deelnemer.

Tussen de massage rondes door wordt iedereen in de watten gelegd. Koffie, thee (en wat lekkers erbij) is er in overvloed en iedere maaltijd is een zaligheid aan lekker eten. De Mazzaze massage opleiding bestaat uit zalige, zachte en zorgzame weekenden waarin de 3x Z zeker tot zijn recht komt.

De Mazzaze massage opleiding? Een aanrader voor iedereen die graag op een zalige, zachte en zorgzame manier gemasseerd wordt en dat zelf ook zou willen leren geven.”

Ellen Vogelezang

“De opleiding bij Mazzaze was voor mij een ontdekking naar een vorm van massage vanuit gevoel. Daarvoor masseerde ik vooral probleem gericht. Inmiddels enkele jaren verder heb ik hierin een prima balans gevonden.
De onderscheidende factor van de opleiding bij Mazzaze zijn voor mij de weekenden. Je komt even los van je dagelijkse bezigheden en bent gericht bezig met massage. Dit heb ik echt als uniek ervaren. In ieder massage weekend is er naast je opleiding ook altijd aandacht voor een andere vorm van massage. Hierdoor maak je kennis met veel verschillende massage vormen waar je dan ook je interesse weer mee kan uitbreiden.”

Robert

11 + 8 =

We nemen na je inschrijving contact met je op over de betaling en je moment van starten. 

Wanneer je jouw gegevens via dit inschrijfformulier verstuurd, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Geverifieerd door MonsterInsights