Massage weekenden zijn corona proof

by | 22 september 2020 | Massage opleiding, Massageweekenden, Persoonlijke ontwikkeling

Met de aankondiging dat we weer verder gaan met de massageweekenden krijgen we ook de vraag hoe dat coronaproof kan. Dat snap ik, is een goede vraag. Natuurlijk houdt ons dat ook bezig en denken wij daarover na. En nemen we onze maatregelen, net zoals elke ondernemer dat doet.

Verantwoorde risico’s

Als ondernemer dien je keuzes te maken en te durven doen. Verantwoorde risico’s nemen hoort erbij, telkens weer. Goed nadenken, erover praten, wikken en wegen, je hart en intuïtie volgen.
Dat allemaal bij elkaar stuurt je naar het punt waarop je het besluit moet nemen over wat je gaat doen.

Doorstart

Dat hebben wij nu ook gedaan bij de weekenden, vanaf september gaan ze weer van start. Een doorstart na een periode waarin het corona virus het onmogelijk maakte.

De maatregelen zijn divers.

Allereerst vooraf een selectie op coronaklachten, als je die hebt mag je niet komen. Uiteraard heeft iedereen daarin zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen en we vertrouwen erop dat dat gebeurt. In het gebouw is er voldoende ventilatie en kunnen ramen en deuren worden opengezet. Buiten de massages om houden we met respect afstand van elkaar. Handen wassen is al gemeengoed bij massages, daar zal extra aandacht voor zijn. En last but not least, gezond verstand gebruiken.

Toegestaan

Masseren is  al snel na verruiming na de lockdown toegestaan, en nog steeds.  In de weekenden kunnen we ook weer masseren. Het is goed en verantwoord. We gaan ervoor.

Geverifieerd door MonsterInsights