Massage-proeverij met Revief

In samenwerking met Revief biedt Mazzaze een speciaal arrangement aan.
Revief is een stichting voor mensen die als kind te maken hebben gehad met seksueel misbruik.

Ben jij als kind seksueel misbruikt?
Heb je moeite met aanrakingen?
Vecht je tegen de lichaamsbehoefte die wel in jou aanwezig is?

De Massage-Proeverij is een dag voor vrouwen waarin aanraking helend kan werken. Voor veel vrouwen die seksueel zijn misbruikt, is aanraking moeilijk vanwege hun nare en moeilijke ervaringen. Tegelijkertijd is aanraken een lichaamsbehoefte die ook troostend en helend kan werken. Daarom organiseert Mazzaze met Revief  deze unieke dag.

 

Massage als heling

Deze dag kan de deelnemers helpen in hun herstel van negatieve ervaringen met  seksueel misbruik. Een dag om door middel van massage te leren genieten van anderen aanraken en zelf aangeraakt te worden. Er staan verschillende massages op het programma en er is voldoende professionele begeleiding aanwezig van Mazzaze en Revief. Daarnaast is er alle ruimte om persoonlijke ervaringen te delen met lotgenoten.

 

Eigen regie

Op deze dag gaat het om de ervaring  van positieve aanrakingen. Je leert in een kleine groep in een  rustige en veilige omgeving om stapje voor stapje een massage te geven aan andere vrouwen  en om massage te ontvangen. Iedereen kan haar grenzen aangeven, die worden uiteraard gerespecteerd.

 

Hoe ziet het programma eruit

Op deze dag is  tijd om kennis te maken en vertrouwd te raken met elkaar.
Aanraakoefeningen, zachte ontspanningsmassages en tijd voor gesprekken. Aandacht, gezien en gehoord worden en zelf de regie hebben zijn belangrijke waarden. De lunch wordt verzorgd.

Kosten

De prijs voor deze dag inclusief koffie/thee, lunch en materiaalkosten bedraagt € 82,50.

Bij 8 deelnemers kan deze dag doorgaan. Wil je deelnemen aan deze dag, meld je dan z.s.m. aan via onderstaand formulier. Na aanmelding nemen we contact met je op. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

 

Massage-ontmoeting voor vrouwen met seksueel misbruik

Praktische info

zondag 18 april 2020
van 10.00 tot 16.00 uur

Landgoed De Horst in Driebergen

Deelnameprijs: € 82,50, inclusief lunch

12 + 7 =

Vul de velden hiernaast zo volledig mogelijk in. We nemen dan contact met je op om één en ander door te spreken. Ben je al eens deelnemer geweest? Boek dan direct jouw plek.

Open chat