Date

sep 25 2020 - sep 27 2020

Time

20:00 - 16:00

Cost

€ 335,00

Massageweekend 25-27 september

Heb je interesse in een weekend lang massage flow waarin je massages geeft en ontvangt? Dan is dit dé plek voor jou. Wil jij meer in je lichaam komen, meer leren ontspannen, of ben je toe aan ontspanning of zou je voor jezelf thuis wat meer tips en oefening willen voor een fijne massage, kom dan naar de massage weekenden.

In het weekend

Je leert masseren door oefenen massages in tweetallen met uitleg. Er zijn veel grepen uit verschillende stromingen te leren. Naast de lange strijkingen uit de klassieke massage, zijn er ook pulsen uit de dynamische massage, strokes uit de LomiLomi massage en grepen uit de Balinese massage. Een uitdagende verrassende combinatie die heerlijk ontspannend is.

In dit weekend is er naast de rugmassage ook aandacht voor buik en hoofd,nek & schoudermassage. Dat zijn mooie massage om te ontvangen, het maakt je hoofd leeg. Je buik is het opslaggebied van je emoties, die krijgen ruimte om er in veiligheid te zijn.
En in dit weekend gaan we actief aan de slag met de klankschalen. Wat zijn het, wat kun je ermee en wat is het effect.Ontdekken, ervaren en je laten verrassen.

Coronaproof
Met alle deelnemers heb ik vooraf contact om coronacheck te doen. iemand met klachten mag niet meedoen. Tijdens de massages zelf zal er geen afstand van 1,5 meter zijn uiteraard en dat is ook toegestaan. De ruimte zal goed geventileerd worden. Buiten de massages om bewaken we met elkaar de afstand van 1,5 meter. Met alle deelnemers heb ik vooraf contact om coronacheck te doen. iemand met klachten mag niet meedoen. Tijdens de massages zelf zal er geen afstand van 1,5 meter zijn uiteraard en dat is ook toegestaan. De ruimte zal goed geventileerd worden en we zullen buiten de massages wel zoveel mogelijk de afstand bewaren, in elk geval ieders persoonlijke wens daarin respecteren. Er is ruimte genoeg om dit te waarborgen. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor ons gedrag.Ieders persoonlijke wens wordt daarin gerespecteerd.
Er is ruimte genoeg om dit te waarborgen. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor ons gedrag.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat